lørdag 24. oktober 2015

Velkommen til Vigernestreffet :)

North Star Design og Engros ønsker velkommen til det første Vigernestreffet, et juletreff. :)
Benytt anledningen til å gjøre en real innspurt på julekortene før adventstiden setter inn! :-))

Treffet er for alle papirgale som holder på med kort, scrapping, project life, mixed media etc. Vi starter med et juletreff den 20. - 22. nov. på Vigernes skole, Vigernesgata 1, 2004 Lillestrøm.  :)

Det er rampe på hoveddøra til samlingsalen på Vigernes skole så rullestoler kommer lett til, i tillegg til at det gjør det lettere å sjaue inn hobbysaker. ;) For vi har jo aldri lite med oss har vi vel....? ;)

På treffet så blir det mulighet for overnatting i et felles rom.

Prisen for treffet blir kr. 550,- for hele helgen og er inkl. overnatting, frokoster og lett mat. Treffet starter kl. 17 på fredag og vi avslutter kl. 15 på søndag. Det er mulig å være med bare på lørdag, da er prisen kr. 400,- og inkl. lett mat. Hvis det er noen som har matallergier så gis oss beskjed.

Påmelding skjer til vigernestreffet@gmail.com og innbetaling til konto nr. 053925 30535. Innbetaling er bekreftet påmelding, men det er best å sende en mail med riktig navn. :)

Det er plass til ca. 60 stk. og vi håper så mange som mulig blir med slik at vi kan ha en helg med mye moro sammen. :) Det blir utfordringer og premier, en liten bingo får vi vel tid til også? ;)

I tillegg til North Star Design og Engros så kommer Scrapmagasinet. Begge butikkene kan ta imot forhåndsbestillinger. :) Vi venter på avklaring ang. flere butikker. :)

Det vil bli kurs på treffet, bla. så kommer Kari til å holde et kurs der stikkordene er tag, distressing og embossing. :) Nærmere informasjon kommer.

Velkommen! Vi gleder oss! :)

Ingen kommentarer :

Legg inn en kommentar